TROUWRINGEN

Wij bieden u een brede collectie trouw- en relatieringen aan van meerdere trouwringleveranciers, van de begin prijsklasse tot de exclusieve ontwerpen. U kunt kiezen uit verschillende trouw- en relatieringen in witgoud, geelgoud, roségoud, en staal. Uiteraard kunnen wij hier naar wens briljanten in zetten.

De merken die wij verkopen zijn Aller Spanninga en Rauschmayer.

Bent u een aanzoek aan het plannen? Bekijk dan onze verlovingsringen of kom langs in de winkel! 

 

U bent uiteraard ook welkom in onze winkel om alle mogelijkheden te bekijken en bespreken. Onze juweliers helpen u graag met het vinden van de perfecte ring voor dat ene perfecte moment…


 


U bent uiteraard ALTIJD welkom om de trouwringencollectie te bewonderen! Wist u dat wij ook op zondag open zijn? De perfecte dag om trouwringen uit te zoeken. Kom gezellig langs en geniet van een glas prosecco, een lekkere traktatie en uitstekend advies. 

Bij het afhalen van de trouwringen krijgt u ook nog een mooi cadeau van ons!

Tip: maak van te voren een afspraak zodat de medewerkers u direct en zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact op via de website, stuur een email naar info@tuijnjuwelier.nl of bel naar 0172 - 47 30 35.


 

 

Bekijk in onze webshop een greep uit het trouwringen assortiment! Ziet u één of meerdere mooie trouwringen in onze webshop dan kunnen wij vrijblijvend een zichtafspraak met u maken om deze te bekijken. Uiteraard is het mogelijk de trouwringen te graveren en naar wens aan te passen.  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: