Rauschmayer

Rauschmayer is een groot, Duits trouwringenmerk. Met ruim 11 collecties is er voor ieder wat wils.

Van modern tot multicolor. Bovendien zijn de ringen in verschillende soorten materialen beschikbaar. De trouwringfabriek van Rauschmayer heeft meer dan 50 jaar ervaring in de productie van trouwringen en sieraden. Als een traditioneel familiebedrijf wordt groot belang gehecht aan het liefhebben van handenarbeid bij de productie van trouwringen. De ringen worden gemaakt en geproduceerd in Pforzheim met de meest moderne technologie, het ontwerp wordt bepaald door de huidige trends, maar wordt altijd aangevuld met tijdloze collecties. 

Wij nodigen u van harte uit om de gehele trouwringencollectie in Alphen aan den Rijn te bewonderen! Trouwringen worden veelal gepersonaliseerd. Zo kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals: witgoud, geelgoud, roségoud, en staal. Dan heeft u nog de opties: gegraveerd, mat, glans, met of zonder diamant/briljant, etc. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos! Wij raden u daarom aan om langs te komen in onze winkel zodat u zich in alle rust en vrijblijvend kunt oriënteren. Heeft u vragen over een bepaald trouwringenmerk of ring? Onze specialisten staan graag voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

U bent uiteraard ALTIJD welkom om de trouwringencollectie te bewonderen. Op vrijdag hebben wij echter een extra ‘Trouwringenavond’ bij Tuijn Juwelier! Kom gezellig langs en geniet van een glas prosecco, traktatie en uitstekend advies. Tip: maak van te voren een afspraak zodat de medewerkers u direct en zo goed mogelijk kunnen helpen.

Onze juweliers helpen u graag met het vinden van de perfecte ring voor dat ene perfecte moment.


Bekijk de producten van Rauschmayer in onze webshop

  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: