Geboortecadeaus 

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje voor uw pasgeboren kleinkind, nichtje of neefje? Tuijn Juwelier heeft een ruim aanbod voor een blijvende herinnering! Ook in onze webshop kunt u nu snel en gemakkelijk geboortecadeaus bestellen! Hier vindt u zilveren en verzilverde rammelaars, spaarpotten en kinderbestek. Van de populaire kinderfiguren zoals Nijntje, Dikkie Dik en Woezel & Pip tot de klassiekere varianten. Een groot deel van deze cadeaus kunt u bij ons laten graveren. Uiteraard worden de cadeaus mooi voor u ingepakt: helemaal klaar voor het kraambezoek.


Geboortecadeaus graveren

Laat uw geboortecadeau graveren met eigen tekst voor een persoonlijk geschenk. U kunt ook de naam of tekst tijdens het bestellen al invoeren. Het is snel en eenvoudig in gebruik! Klik bij het product op 'Laat uw cadeau graveren', kies een schrijfletter en vul de naam in. U ontvangt uw cadeau gegraveerd van ons!
Let op; gegraveerde producten kunnen niet geruild of teruggestuurd worden. 

Alles kan in principe gegraveerd worden, maar de vorm van het cadeau is bepalend voor hoeveel letters erop geplaats kunnen worden. Er kan zonder moeite een woord van zeven letters geplaats worden. Wilt u meer tekens? Neem dan contact met ons op zodat wij gezamenlijk de mogelijkheden kunnen bekijken.

 

Bij Tuijn Juwelier vindt u een waardevol cadeau, geschikt voor deze bijzondere gebeurtenis. Wij wensen u dan ook alvast een onvergetelijke kraambezoek!


   • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: