Ruilen, Annuleren & Retourneren


Annuleren

Wilt u de bestelling na het ontvangen van de bevestiging annuleren, dan is dit zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan kunt u het pakket bij bezorging weigeren. Indien wij op reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.

Neem contact met ons op om uw bestelling te annuleren.Ruilen & retourneren

U kunt uw bestelling ruilen of retourneren binnen 14 werkdagen na aankoop van het product. U krijgt een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. De producten die geretourneerd worden dienen in zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd teruggestuurd te worden.

Bij uw bestelling in Nederland ontvangt u een retourzendingsformulier en -etiket. Vul het formulier volledig in, plak het etiket op het pakket (verwijder het oude etiket) en plak het pakket goed dicht. Vervolgens geeft u het pakket bij één van de GLS PakketShops af. Klik hier voor de dichtstbijzijnde GLS PakketShop in Nederland. Zodra wij de retourzending compleet en onbeschadigd hebben ontvangen, zullen wij de aankoopsom van de betreffende artikelen aan u terugstorten. 

Voor zowel ruilen als retourneren geldt dat u dit ook in de winkel kunt doen. Wanneer u uw bestelling wilt ruilen, neem dan contact op met onze winkel zodat wij u direct van dienst kunnen zijn.


Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Tuijn Juwelier heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na ontvangst van de producten aan u terugbetaald.  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: