Aller Spanninga

In 1863 begint goudsmid Aller Spanninga in de Friese plaats Joure een trouwringenatelier. Kwaliteit en ontwerp staan bij hem hoog in het vaandel. In een mum van tijd groeit het bedrijf aanzienlijk en opent meneer Spanninga ook vestigingen in Amsterdam en in het Duitse plaatsje Pforzheim.

Aller Spanninga produceert kwalitatief hoogwaardige trouwringen, met verassende ontwerpen in combinatie met ambachtelijk vakwerk en de modernste technieken.

Wij nodigen u van harte uit om de gehele trouwringencollectie in Alphen aan den Rijn te bewonderen! Trouwringen worden veelal gepersonaliseerd. Zo kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals: witgoud, geelgoud, roségoud, en staal. Dan heeft u nog de opties: gegraveerd, mat, glans, met of zonder diamant/briljant, etc. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos! Wij raden u daarom aan om langs te komen in onze winkel zodat u zich in alle rust en vrijblijvend kunt oriënteren. Heeft u vragen over een bepaald trouwringenmerk of ring? Onze specialisten staan graag voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

U bent uiteraard ALTIJD welkom om de trouwringencollectie te bewonderen. Op vrijdag hebben wij echter een extra ‘Trouwringenavond’ bij Tuijn Juwelier! Kom gezellig langs en geniet van een glas prosecco, traktatie en uitstekend advies. Tip: maak van te voren een afspraak zodat de medewerkers u direct en zo goed mogelijk kunnen helpen.

Onze juweliers helpen u graag met het vinden van de perfecte ring voor dat ene perfecte moment.Bekijk de producten van Aller Spanninga in onze webshop

  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: