Beleef het Sieraad 2021

Geplaatst op

Beleef het Sieraad 2021

Eerste weekend van november: Beleef Het Sieraad
Landelijke open dagen in de sieraden- en horlogebranche op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november

Wat bepaalt de kwaliteit van een diamant en hoe weet je of een horloge echt is of namaak? Wat is er nodig om edelmetaal om te toveren tot een sieraad? In het weekend van 5, 6 en 7 november krijgen belangstellenden de antwoorden op deze vragen én meer tijdens de landelijke open dagen bij juweliers, edelsmeden en uurwerktechnici.

Er gaat een hele wereld schuil achter een sieraad of horloge. Van ontwerp en productie tot onderhoud en reparatie. Tijdens Beleef Het Sieraad maken jong en oud van dichtbij mee wat   juweliers, edelsmeden en uurwerktechnici doen met materialen als goud, zilver en edelstenen. Winkels en ateliers door heel Nederland geven een weekend lang een kijkje achter de schermen, laten hun mooie ambachten en producten zien en organiseren speciale activiteiten zoals workshops en demonstraties.

Deze zesde editie van Beleef Het Sieraad is verspreid over het hele eerste weekend van november om bezoekers voldoende gelegenheid te geven de deelnemende bedrijven – op een veilige manier – te bezoeken.

 

Tuijn Juwelier doet natuurlijk ook weer mee aan deze editie van Beleef Het Sieraad. Wij laten u op vrijdagmiddag 5 en zaterdag 6 november kennis maken met de ambachtelijke sieraden lijn Jéh Jewels van Nederlandse bodem. Speciaal voor Beleef Het Sieraad hebben wij dan de gehele collectie in huis om u te laten kennismaken met dit unieke merk.

Op zaterdag 6 november kunt u uw sieraad ter plekke laten schoonmaken en polijsten. Onze goudsmid laat u graag zien wat polijsten met de uitstraling van uw sieraad doet, want een goede revisie kan wonderen verrichten. U bent van harte welkom bij Tuijn Juwelier op Aarkade 2 in Alphen aan den Rijn.

 

Beleef Het Sieraad wordt georganiseerd door de Federatie Goud en Zilver, de brancheorganisatie voor de sieraden- en horlogebranche. Meer informatie over de deelnemende bedrijven is te vinden op: www.beleefhetsieraad.nl

Kom naar Tuijn Juwelier en Beleef Het Sieraad!

  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: