Nieuw! Garmin

Geplaatst op

Nieuw! Garmin

Nieuw in de webshop, Garmin. 

Garmin is een toonaangevende wereldwijde fabrikant op het gebied van navigatie en GPS. Ze maken innovatieve producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij hun passie en belangrijke activiteiten in jullie leven. 

De gebruiksvriendelijke horloges zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde. Ze beschikken ook over innovatieve functies, die het leven veraangenamen. 

Visa Card-houders van ICS kunnen voortaan contactloos betalen via een Garmin Smartwatch. VISA kaarthouders kunnen hierdoor op bijna 300.000 plaatsen in Nederland makkelijk, snel en veilig betalen met hun smartwatch.

Bovendien profiteren ze van de voordelen van een creditcard, zoals een aankoopverzekering tegen verlies, diefstal en beschadiging van vrijwel alle aankopen. De ICS Mastercards waren al geschikt voor Garmin Pay. Met de toevoeging van de ICS Visa cards is het contactloos betalen met Garmin Pay mogelijk voor alle klanten met een door ICS uitgegeven creditcard.

Garmin Pay is geïntegreerd in veel van de nieuwste Garmin smartwatches, waaronder de populaire vívoactive® 3 en de vívoactive 3 Music, de fēnix® 5 Plus serie.

Bekijk de Garmin collectie hier --> https://bit.ly/322CU0X 

  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: